Events


Klubmodul henter siden
Kom og Prøv#5-21
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Københavns BMX inviterer til "KOM og PRØV" fire gange igennem efterårssæsonen. Eventet starter kl. 10.00, og vi opfordrer dig til at være der til tiden. Konceptet omkring "KOM og PRØV" er målrettet mod nye der evt. ønsker at går til BMX, men også til dem som bare ønsker en sjov dag, fyldt med motion og aktion. Vi stiller med cykler og sikkerhedsudstyr, som er påkrævet, samt instruktør der er der under hele eventet til at tage godt imod dig og hjælpe dig på vej. Det eneste du selv skal medbringe er en god portion lyst, en drikkedunk og en påklædning, som skal være i lange bukser og trøje, samt kondisko. Og intet af det behøver at være det nyeste tøj... tværtimod.
 
Skulle du efter en "KOM og PRØV" dag have mod på at begynde til sporten, så har vi pt. flere ledige pladser til nye medlemmer. Et medlemskab i CPHBMX koster kr. 1.275,- for en sæson. Hertil kommer en obligatorisk DCU licens til kr. 300,- Endvidere kan der lejes udstyr for en halv sæson for kr. 500,- men meget mere om det når du forhåbentlig har indset, at BMX er en af de fedeste sportsgrene man kan dyrke.
 
Datoerne for årets "KOM og PRØV" er følgende:
Søndag den 5. september kl. 10.00-13.00
 
Deltagelse kan KUN ske ved tilmelding SENEST to timer i forvejen. Ved hvert event er der begrænset antal pladser (15). Husk at medbring din kvittering for deltagelse. Vi forbeholder os retten for aflysning i tilfælde af dårligt vejr, alle tilmeldte vil få direkte besked pr. SMS/Mail i så fald, med tilbud om at deltage ved kommende event eller pengene tilbage. OBS. Du skal oprette en profil for at kunne tilmelde dig eventet (profilen skal være oprettet i deltagerens navn/alder), således at vi kan kontakte dig i tilfælde af aflysning. Såfremt du ikke efterfølgende ønsker at blive medlem vil din profil blive slettet igen.
 
Vi glæder os til at se dig til en sjov "Kom og Prøv" BMXdag i CPHBMX! 
 
 
 
 
Tilmeldte
15 /15
Tilmeldingsfrist
05.09.2021
Tidspunkt
05.09.2021 kl. 10.00 - 05.09.2021 kl. 13.00
Sted
Ved Slusen 2, 2300 København S
Pris
98,00 kr.
“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer