Events
Vores trænere 
 
Københavns BMX Klub er stolte af vores trænere. De er lønnede frivillige som har BMX tæt inde på kroppen og har haft det gennem livet, enten som aktive eller tidligere aktive, eller trænere, som har oparbejdet sig kompetence gennem flere år at følge sporten. Sammen med erfaring har vi også nye ungdomstrænere på vej, som er et kæmpe aktiv for klubben.
 
Flere af vores trænere er med i vores "noget for noget" koncept, som grundlæggende går ud på, at skal man modtage støtte fra klubben til sin egen aktive karrierer, skal man også lære fra sig. På den måde sikrer vi, at fra vores nye medlemmer til vores mest erfarne medlemmer altid har den rette kompetence til at vores medlemmer kan dygtiggøre sig. 
 
Ansvarlig for vores trænere er Klaus Bøgh Andresen, som udover ansvaret for vores CPHBMX Talent og Eliteryttere også har ansvaret for uddannelse af vores trænere. Vi arbejder for en rød tråd mellem alle træninger, således at der er grundliggende elementer der går igen igennem alle træninger. Til at hjælpe Klaus er Søren Olsen ansvarlig for alle vores trænere når det gælder træneraftaler og planlægning af træningstider osv. 
 
Selvom vi har mange trænere tilknyttet vores klub, så kan vi altid bruge flere trænere i klubben. Skulle du går med en træner i dig, så er du velkommen til at kontakte Søren Olsen for at høre mere om at være træner i Københavns BMX Klub. 
 
 Mathias Duckert
Klubtræner for T1/T2
 Zakarias Rasmussen
Klubtræner for T1/T2
 Kern Henriksen
Klubtræner for T1/T2
 Noah Henningsen
Klubtræner for T1/T2
 Dorte Balle
DorteBalle.jpg
Klubtræner for T3/T4
 Dennis Andersen
DennisAndersen.jpg
Klubtræner for T3/T4
 Marcus Leimberg
coming-soon-3080102_1280.png
Klubtræner for T3
 Denis Leimberg
Performance træner
 Oliver Østergaard
Performance træner 
 Laurine Elkær
Klubtræner for T3
 Emma Rasmussen
Klubtræner for "Kom & Prøv"

“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer