Events
VELKOMMEN TIL
 
 
Danmarks bedste  BMX Klub
 
Københavns BMX Klub holder til ude på "Motorbanerne" på adressen "Ved Slusen 2, 2300 København S. Vi er i dag ca. 65 medlemmer og er organiseret under Danmarks Cykle Union.
 
Track sessions

Would your team like to try out our track?: Track training for teams

As we approach the World Championship 2025 in Copenhagen, we unfortunately cannot offer open sessions. However, we will have a number of open training sessions closer to the 2025 World Championship.

We are currently experiencing a number of requests regarding use of our track. It is a closed track only open for members of CPHBMX and the National team.


 
 
KOM & PRØV 2024
            

Så byder vi velkommen til en ny sæson med vores Kom & Prøv koncept. Du er på banen sammen med vores T1 hold over 2 gange. Der er en dedikeret træner til "Kom & Prøv" rytterne som hjælper dig godt i gang og viser lidt af hvad det vil sige at gå til BMX.

            

Følgende datoer er sat af, alle dage 17.00-18.30:

 


Events 
            
 Der er mulighed for at booke vores bane i forbindelse med private events, alt fra fødselsdage til polterabend til bare en sjov eftermiddag med action på. Se mere under "Events - Brug af banen".

Grundet klargøring og ombygning af banen til VM i 2025 vil det ikke være muligt at booke events primo august - medio september.

 


“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer