Events


Klubmodul henter siden
Kom og Prøv#3 - 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet
Københavns BMX inviterer til "KOM og PRØV". Kom og prøv afvikles over 2 gange hvor I træner lidt for jer selv og lidt med klubbens T1 hold. Nikolaj vil tage jer gennem det grundlæggende, og hjælpe jer med at blive trygge på cyklen.

Der er plads til 15 ryttere på Kom og Prøv. Det koster kun 200, kr for at deltage og lån af udstyr og cykel er gratis.

Der er planlagt følgende Kom og Prøv datoer:

 

  • 21. marts samt 4. april
  • 28 april samt 2. maj
  • 16. maj samt 30. maj
  • 13. juni samt 27. juni
Træningstidspunkt for alle datoer er 17.15-18.45

 

 

Det eneste du selv skal medbringe er en god portion lyst, en drikkedunk og en påklædning, som skal være i lange bukser og trøje, samt kondisko. Og intet af det behøver at være det nyeste tøj... tværtimod.

 
Skulle du efter en "KOM og PRØV" dag have mod på at begynde til sporten, så har vi pt. flere ledige pladser til nye medlemmer. Et medlemskab i CPHBMX koster kr. 1.400,- for en sæson. Hertil kommer en obligatorisk DCU licens til kr. 300,- Endvidere kan der lejes udstyr for en begrænset periode. men meget mere om det når du forhåbentlig har indset, at BMX er en af de fedeste sportsgrene man kan dyrke.
 
Deltagelse kan KUN ske ved tilmelding SENEST to timer i forvejen. Ved hvert event er der begrænset antal pladser (15). Husk at medbringe din kvittering for deltagelse. Vi forbeholder os retten for aflysning i tilfælde af dårligt vejr, alle tilmeldte vil få direkte besked pr. SMS/Mail i så fald, med tilbud om at deltage ved kommende event eller pengene tilbage. OBS. Du skal oprette en profil for at kunne tilmelde dig eventet (profilen skal være oprettet i deltagerens navn/alder), således at vi kan kontakte dig i tilfælde af aflysning. Såfremt du ikke efterfølgende ønsker at blive medlem vil din profil blive slettet igen.
 
Vi glæder os til at se dig! 
 
 
 
 
Tilmeldte
3 /15
Tilmeldingsfrist
16.05.2022
Tidspunkt
16.05.2022 kl. 17.15 - 30.05.2022 kl. 17.15
Sted
Ved Slusen 2, 2300 København S
Pris
200,00 kr.
“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer