Events

Events hos CPH BMX

Ønsker du at afholde et anderledes men yderst populært event, f.eks. polterabend, firma arrangement, fødselsdage, forenings-arrangement eller lignende, så er det muligt på Københavns BMX klubs bane. 

Og det er ikke en hvilken som helst bane, men banen der danner rammen for verdensmesterskabet i BMX i 2025!

Et event består typisk af nogle indledende øvelser og træning af teknik. Der afvikles afslutningsvis en konkurrence, hvor der efterfølgende gennemføres præmieoverrækkelse med præmier til top 3.

  • Pris 3500,- for 10 personer. Herefter er prisen 300 kr. pr deltager. Prisen dækker leje af udstyr samt instruktør, som stilles til rådighed af Københavns BMX Klub.

Alle ovenstående arrangementer har en varighed af 2 timer. Københavns BMX stiller cykler og sikkerhedsudstyr til rådighed.

Det er vigtigt, at man har rigtigt udstyr på, når man skal køre BMX. Derfor skal alle være iført lange bukser, en trøje med lange ærmer og lukkede sko. Handsker, hjelm, knæ- og albuebeskyttere vil blive udleveret ved ankomst.

BMX er en sport som er forbundet med en vis risiko, hvorfor deltagelse i ovenstående arrangementer sker på eget ansvar. Den som står for de respektive arrangementer, skal tilsikre at alle deltagerne (forældre ved børnedeltagelse) er indforstået med at deltagelse sker på eget ansvar.

Kontakt os på event@cphbmx.dk for yderligere information og ledige tider.


“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer