Events

Info

Bliv medlem af Københavns BMX Klub.  

Vi har åbnet for indmeldelse til sæsonen 2020. Uanset om du har været medlem i de forgangne sæsoner, så skal du atter indmelde dig i klubben.
 
Medlemsskabet er for en løbende sæson, gældende 1. januar til 31. december. Når du har meldt dig ind, vil du blive placeret på det rette træningshold alt efter niveau og forudsætninger, samt modtage vores røde klubtrøje, som synlig bevis for dit medlemskab (udleveres først når kontingent og licens er betalt). Træningshold vil blive inddelt primo marts, således at vi er klar til banen åbner medio marts.
 
For at indmelde sig i Københavns BMX Klub, skal du oprette en profil, og herefter tilmelde dig under "Bliv Medlem". Prisen ved indmeldelse er 1.750 kr. som dækker over medlemsskab frem til 31.12.2020, en rød klubtrøje (værdi 375 kr.), 2x ugentlig træning af 1½ times varighed, samt obligatorisk DCU licens, som skal erhverves uanset om man ønsker at deltage i konkurrence eller ej. Vi holder sommerferie i skolernes sommerferie. Dog kan man altid som medlem af Københavns BMX Klub anvendes vores bane når man ønsker det, såfremt der ikke er andre arrangementer på banen. 
 
Har du ikke været medlem tidligere og ønsker medlemsskab i Københavns BMX Klub, så bedes du kontakte vores "Ny i BMX" kontaktperson, Emma Ofelia, medlem@cphbmx.dk før medlemskab tegnes.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Medlemsskab (Holdtildeling tilgår)/Hold T1-T4

“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer