Events

CPHBMX tilbyder ”Kom og Prøv” - 3 timer med masser af sjov og fed BMX

Kan du lide fart over feltet og synes du BMX race lyder spændende, så kom ud og prøv det, helt uforpligtende.

Hvornår er der ”Kom og Prøv”?

For 2021 er der ”Kom og Prøv” følgende dage – HUSK tilmelding hjemmefra er PÅKRÆVET – max. 15 pladser pr. event.

"KOM & PRØV 2021"

Hvad er ”Kom og Prøv”

”Kom og Prøv” er vores tilbud til dig der gerne vil opleve og prøve den fede BMX race sport med mulighed for en instruktør, som er der for dig. Det er et tids- og deltagerbegrænset event på tre timer, med max. op til 15 deltagere pr. event, hvor du kan komme inden for den tid når det passer dig. Dog ser vi helst er du er med fra start og så evt. går før, såfremt tre timer bliver for meget eller for hårdt. Vi stiller alt udstyr til rådighed, dvs. vi har cykel, knæ- og albuebeskyttere, handsker samt fullface hjelm til dig. Det eneste du selv skal medbringe, er korrekt påklædning, bestående af lange bukser og langærmet bluse, samt kondisko – alt sammen anbefales ikke at være af nyeste slags, da du kan blive lidt beskidt og skoene slidt. Endvidere anbefaler vi at medbringe en drikkedunk, vandet kan du tanke hos os.

 
 
Hvorfor ”Kom og Prøv”?

”Kom og Prøv” deltagelse er obligatorisk at have deltaget i (minimum en gang) for at blive medlem af Københavns BMX Klub (med mindre man har kørt i anden klub før). Det er en nem, billig og sikker måde at prøve sporten på, uden at man behøver at investere i udstyr og cykel, for så at finde ud af, at det måske ikke var noget alligevel. Har man været til ”Kom og Prøv” så kan man efterfølgende melde sig ind i Københavns BMX Klub, hvor der vil være mulighed for at leje udstyr det første halve sæson man går til BMX. Dog er det ikke et must at man melder sig ind efter man har været til ”Kom og Prøv” ligesom man gerne må melde sig til flere ”Kom og Prøv” events, hvis man ikke ønsker at gå til sporten, men bare komme ud og prøve BMX en gang i mellem.

Hvad koster ”Kom og Prøv” og hvordan bliver jeg efterfølgende medlem?

Da vi bruger mange ressourcer samt stiller bane, udstyr og instruktør til rådighed, så koster det kr. 100,- at deltage i et tre timers ”Kom og Prøv” event. Skulle du efter første deltagelse allerede være klar til at blive medlem, så kan du melde dig ind i klubben via vores hjemmeside, og du vil blive påsat vores begynderhold (T1) som træner mandag kl. 17.30-19.00 og torsdag kl. 17.00-18.30. T1 holdet er opdelt ud fra alder (yngste og ældste) om end der tages forbehold for evt. kammerater og søskende på samme hold/gruppe. Sæsonen er typisk fra vi kan åbne midt i marts og frem til og med oktober, hvor der dog holdes sommerferie i juli måned. Alt efter hvordan man nu engang udvikler sig og hvor meget man selv ligger i det, så kan du blive rykket til de videre hold (T2-T4), som er mere niveau inddelt end de er aldersinddelt. Når man bliver medlem af Københavns BMX Klub, så skal man også have en påkrævet DCU-licens, som giver adgang til de BMX løb såvel nationalt som internationalt. Anskaffelse af licens skal man som rytter selv anskaffe via DCUs hjemmeside, men vi står klar til at hjælpe dig.

Vi håber at du har fortsat har mod på at prøve kræfter med BMX race sporten (Ikke at forveksle med Freestyle), og håber at se dig til et eller flere af vores events.

Skulle du have spørgsmål til ”Kom og Prøv” så er du velkommen til at kontakte os på medlem@cphbmx.dk

 
“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer