Events


Klubmodul henter siden
CPHBMX Medlemskab 2024
CPHBMX Medlemskab 2024 | 2024
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Bliv medlem af Københavns BMX Klub.  

Vi har åbnet for indmeldelse til sæsonen 2024. Uanset om du har været medlem i de forgangne sæsoner, så skal du atter indmelde dig i klubben.

Desuden er en  DCU BMX licens obligatorisk, som du selv skal tilmelde dig. Dette gælder uanset du ønsker at deltage i konkurrencer eller ej.

Medlemsskabet er for en løbende sæson, gældende 1. januar til 31. december. Når du har meldt dig ind, vil du blive placeret på det rette træningshold alt efter niveau og forudsætninger. For sæsonen 2024 har vi valgt at den røde klubtrøje ikke længere er en del af medlemskabet men i stedet kan tilkøbes i vores shop for den fair pris af 450 kr. Du SKAL have en klubtrøje såfremt du skal ud og køre løb. Træningshold vil blive inddelt medio marts, således at vi er klar til banen åbner medio/ultimo marts. Du vil få besked i løbet af et par dage hvilket hold du skal træne med på. Se mere om vores forskellige hold under menuen "Holdoversigt"

 
For at indmelde sig i Københavns BMX Klub, skal du oprette en profil, og herefter tilmelde dig under "Bliv Medlem". Prisen ved indmeldelse er 1.500 kr. som dækker over medlemskab frem til 31.12.2024, og 2x ugentlig træning af 1½ times varighed.  Vi holder sommerferie i skolernes sommerferie. Dog kan man altid som medlem af Københavns BMX Klub anvende vores bane når man ønsker det, såfremt der ikke er andre arrangementer på banen. 
 
Har du ikke været medlem tidligere og ønsker medlemsskab i Københavns BMX Klub, så bedes du kontakte vores "Ny i BMX" kontaktperson, Emma Ofelia, medlem@cphbmx.dk før medlemskab tegnes. ALLE skal have deltaget til Kom og Prøv før man kan meldes ind som medlem af klubben.


Læs mere
Startdato
04.03.2024
Slutdato
13.10.2024
Pris
1500,00 kr.

“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer