Events
 
Vi træner i LiftrsGym mandag og onsdag - begge dage kl. 19.00 til 20.00.
 
Herudover vil der være mulighed for at træne fællestræning på udvalgte lørdage kl. 16.00, hvor fokus vil være på vægttræning.
 
Ved begge træninger vil der være noget fælles opvarmning, men du bedes selv sørger for tilstrækkelig opvarmning minimum et kvarter før holdtræningen starter.
 
Alle træninger vil være med instruktør, dvs. mandag og onsdag stiller LiftrsGym med instruktør og lørdage er det primært Brian der i samarbejde med eksterne trænere både træner med og ligger programmet.
 
Der er mulighed for at deltage for 300 kr. om måneden, hvilket også giver adgang til OpenGym, dvs. du kan benytte centeret som det passer dig i alle ugens dage fra kl. 06.00 til 22.00, dog ifølge den regel, at er du under 14 år, så skal du være ifølge med en voksen over 18 år. Ønsker du at have mulighed for at træne på LiftrsGym andre hold, så er det muligt for 50 kr. ekstra om måneden.
 
Du har også mulighed for at deltage på lørdagstræningerne alene ved at benytte sig af et 10-turs kort.
 
 
På holdet er der max. plads til 24 personer og minimum tilmeldte er 15 personer. Minimumsalderen for deltagelse er 11 år. Første træning bliver mandag den 22. oktober kl. 19.00.
 
Forældre og/eller søskende kan tilmelde sig holdet, dog med fortrinsret til vores ryttere, samt fortrinsret til academy/performance og high performance ryttere.
 
Tilmelding skal ske ved at sende en mail til olsen@cphbmx.dk med følgende informationer:
Navn:
Adresse:
Telefon: 
CPRnummer:
email på betaler:
Ønsket medlemsskab:
(BMX hold (300 kr.) / Fuldt (350 kr.) / 10turs til lørdagstræning (300 kr)
 
Betaling vil blive opkrævet direkte fra LiftrsGym, ligesom du er indforstået med, at du ved afsendelse af mail med disse informationer er bekendt med, at persondata overdrages til LiftrsGym. Tilmeldingen er bindende, og kan opsiges med en måneds varsel.
 
Tilmelding skal ske SENESTE onsdag den 3. oktober! 
 
 
 
 
“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer