Events

2019 01.01.2019  -  31.12.2019
Vejledning

2019 er igang! Vi har nu åbnet for tilmelding til sæsonen 2019. Har du aldrig kørt BMX før, bedes du kontakte os for at høre nærmere om vores træningstilbud og muligheder for medlemsskab. OBS - for at kunne tilmelde sig vores træningstilbud skal du have oprettet en profil.

Medlemskab af Københavns BMX Klub 2019
Ved at vælge dette, har du valgt et aktivt medlemskab af Københavns BMX Klub og dermed også accepteret, at du vil blive påsat et af vores træningshold for 2019 sæsonen, som starter sæsonen op ca. medio marts. Du tidligere deltaget i vores "Kom og Prøv" begynderhold eller har kørt i anden klub tidligere. Du har selv dit eget udstyr, cykel og hjelm eller ønsker at leje udstyr for et halvt år ad gangen. Vi har træningshold BMX Motion, T1 (begynder) til T4 (meget øvet), samt CPHBMX Elite, T5. Alle hold træner mandag til torsdag på forskellige tidspunkter. Kontingentet for 2019 er kr. 1.275,- inkl. en klubtrøje + 260 kr. for obligatorisk DCU licens.
 
HUSK DU KAN IKKE TILMELDE DIG Klubtræningshold T1 til T5, men skal istedet tegne medlemsskab. Når det er gjort vil du fra trænergruppens side blive tilmeldt det hold, som passer på niveau og alder. 
 
  
 

CPHBMX Medlemskab (MED)

Bliv medlem af Københavns BMX Klub.  

Vi har åbnet for indmeldelse til sæsonen 2019. Uanset om du har været medlem i de forgangne sæsoner, så skal du atter indmelde dig i klubben, undtaget er kun hvis du tilmelder dig vores vintertræning i Hal 11. Tilmelding til denne vintertræning er også indmeldelse i klubben for 2019. 
 
Medlemsskabet er for en løbende sæson, gældende 1. januar til 31. december.
Når du har meldt dig ind, vil du blive placeret på det rette træningshold alt efter niveau og forudsætninger, samt modtage vores røde klubtrøje, som synlig bevis for dit medlemskab. Træningshold vil blive inddelt ultimo februar, således at vi er klar til banen åbner medio marts.
 
Har du ikke været medlem tidligere og ønsker medlemsskab i Københavns BMX Klub, så tag fat i formand Brian Schmidt, brian.schmidt@cphbmx.dk før medlemskab tegnes.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)
“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer